Raad van toezicht

De Raad van Toezicht van Kwintessens Educatief bestaat uit drie leden.
De leden van de Raad van Toezicht worden benoemd voor vier jaar.

De voorzitter van de Raad van Toezicht is de heer M.R.J. (Michel) Rog, voormalig Wethouder gemeente Haarlem, tot 2021 lid Tweede Kamerfractie CDA, en daarvoor voorzitter van CNV Onderwijs. Tegenwoordig is hij actief als lobbyist voor maatschappelijke initiatieven.

OVERIGE LEDEN VAN DE RAAD VAN TOEZICHT:

A. (Anneke) Boswinkel heeft een lange carrière in het onderwijs gehad ondermeer als algemeen directeur en bestuurder van stichting PCBO Amersfoort. Daarnaast vervult zij verschillende bestuurlijke functies waaronder lid van het college van bestuur van het samenwerkingsverband PC Eemland.

H.D. (Henk-Dirk) de Haan is lid van de Raad van Toezicht van Kwintessens Educatief  en voorzitter van de auditcommissie sinds 1 september 2022. Hij heeft 25 jaar leidinggevende ervaring opgedaan in diverse senior management posities, waarvan de laatste 11 jaar als statutair directeur/CFRO bij ASR Real Estate en nu bij Bouwinvest Real Estate Investors. Hij is bedrijfseconoom (drs.) en registeraccountant (RA).

 

“Kinderen, waar ook ter wereld, hebben recht op goed onderwijs. Voor hun eigen ontwikkeling, maar ook om later een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving waar zij deel van uitmaken. Als voorzitter van de Raad van Toezicht van Kwintessens Educatief wil ik er aan bijdragen dat kinderen  het best mogelijke onderwijs krijgen!”

- voorzitter M.R.J. (Michel) Rog