Stemacteurs binnen ons netwerk (Amhaars & Ghanees-Engels)

Hallo allemaal,

Voor het programma wat we ontwikkelen voor Sociaal Emotioneel Leren werkt Edukans samen met Kwintessens. We zijn bezig met het ontwikkelen van KWINK animaties voor in Ghana en Ethiopië. Voor de voice-over van deze animaties in het Amhaars en Ghanees-Engels zijn we nog op zoek naar in ieder geval 3 mensen die Ghanees-Engels spreken en 3 mensen die Amhaars spreken. Omdat het nog vrij lastig is om gericht te zoeken naar deze mensen, de vraag aan jullie misschien mensen kennen die hierin geïnteresseerd zouden zijn binnen jullie netwerk. We zijn op zoek naar mensen die…

– Amhaars of Ghanees-Engels spreken
– Goed zijn in het nadoen van verschillende stemmetjes
– Het leuk vinden om mee te werken aan animatiefilmpjes voor een programma voor sociaal emotioneel leren
– Beschikbaar zijn op 31 januari voor de opnames gedurende 1 dagdeel in Weesp

Er staat een vergoeding van maximaal €100,- tegenover (inclusief reiskosten). Kennen jullie mensen binnen jullie netwerk of hebben jullie een goed idee hoe we deze mensen kunnen vinden? Laat het mij dan weten.

Als je iemand kent die geïnteresseerd is kan hij/zij contact met mij opnemen door een mail te sturen naar a.santema@edukans.nl, ik zal de kandidaat vervolgens vragen een voice-message op te nemen en deze naar mij te sturen.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Met vriendelijke groeten,
Aniek Santema