Laatste update ‘UnieNzv by Night”

Op vrijdag a.s. 1 juni is het zover: de eerste echte “UnieNzv by Night”, bij Herman thuis, Brinklaan 130, Bussum. Het is vijf minuten lopen van station Bussum-Zuid. Aanvang: 18 uur.

Rest ons een paar praktische punten en enkele vragen:
1.       Het organiserend comité zorgt voor de drankjes en ook zorgen we voor wat stokbrood. Met pakweg 30 aanmeldingen is dat een substantiële bijdrage, dachten wij zo. Daarom aan degenen die géén culturele bijdrage leveren het dringende verzoek om hapjes mee te nemen. Als je wel optreedt, is dat trouwens ook mooi meegenomen
Graag bij Herman en Dik uiterlijk morgen (23 mei) aangeven wat je meeneemt (indicatie). Dan kunnen wij inschatten waar we zitten op het continuüm van vijf broden & twee visjes en een wonderbaarlijke spijziging van de schare.
2.       We willen graag een programmaatje maken. Willen degenen die hun bijdrage nog niet gemeld hebben, dat ook voor morgen (23 mei) doen? Graag de artiest, dichter of schrijver noemen. Lever dit aan bij Dik, graag.

Vast bedankt voor de medewerking. We hebben er heel veel zin in om straks de (verborgen) talenten van onze collega’s te ervaren!
Herman, Miet en Dik